Я просто не можу не поділитися кулінарною драмою, яка трапилася у мене попереднього тижня – уявіть собі!. Моя принцеса захотіла, щоб я спекла дещо неймовірне до великої події. Я, як завжди, безумовно, розпочала вишукувати варіант у мережі і – уявіть!. Провела цілісних півтори години марних пошуків, блукаючи від блогу на ще однієї сторінки з рекламою! Перші ідеї були занадто складні, інші - з дорогими компонентами, треті - з купою спонсорських посилань. І згодом раптово я мені спало на думку про цей дивовижний сайт і менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин вишукала - мрійливий вибір! Ця знахідка був настільки настільки детальним, що в результаті навіть моя 12-річна юна кулінарка змогла своїй мамі підказати. Як результат наш тандем створили ніби з журналу десерт, який виявився справжнім успіхом свята. Зараз кожна мої вже заздрісні знайомі не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ви відкрила такий собі неймовірно класний спосіб?"
Каталог сайтів
Для тих, котрі прагне випічкою, й не хоче мати справу з кашлат під час роботи в приготуванні!
- Nancybycle