YEMAO ліхтар 5000 люмен

Everything that doesnt fit elsewhere goes here.
Post Reply
Jefferytib

YEMAO ліхтар 5000 люмен

Post by Jefferytib »

Хлопці

Хочу поділитися реальною рекомендацією, бо знайшов для себе професійний ліхтар YEMAO, який став справжньою знахідкою. Раніше користувався різними брендами, але або світло було тьмяне. А от ліхтар YEMAO приємно здивував. Корпус металевий, міцний, не боїться падінь. Світло — б’є далеко, видно все навіть на полі. Особливо сподобалось, що ліхтар YEMAO не потребує батарейок — заряджається як телефон. Є можливість заряджати від павербанку чи авто. Для мене це плюс, бо часто беру ліхтар на риболовлю чи в походи. Якщо коротко — це професійний і водночас універсальний ліхтар. Має кілька режимів світла. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо не треба тягати окремий зарядний пристрій. Я купував YEMAO ліхтар в інтернет магазині, бо є гарантія і офіційна упаковка. До речі, бачив, що можна замовити зі знижкою до 30 %, тому рекомендую перевірити, бо моделі швидко розкуповують.

Ще кілька переваг, які помітив сам: – яскравість реально висока — видно все навіть на великій відстані; – акумулятор тримає заряд довго — до 10 годин роботи; – компактний, але дуже потужний. Якщо шукаєте щось якісне — YEMAO ліхтар купити Україна — це справді гідна модель. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо по якості не поступається відомим маркам. YEMAO ліхтар з акумулятором — це те, що реально працює. Я вже планую взяти ще один для друга. Тож кому треба ліхтар на всі випадки життя, рекомендую модель з USB зарядкою та потужним акумулятором. Перевірено на практиці — жодного розчарування.

https://bailong-police.com.ua/product/taktychnyy-likhtar-yemao-ym-f303x-1600-lm/
Post Reply