Я просто не можу не розказати пригодою, яка виникла з мною того самого тижня, і це було.... Дочка вимовила бажання, щоб ваша покірна слуга спекла дещо святкове на її свята. Я, як завжди, безумовно, почала шукати рецепт на просторах мережі і... о боже!. Провела аж 1.5 години свого життя, мов зомбі із сайту до другий сайт! Одні варіанти виявилися надто заплутані, інші варіанти - зі справжніми недоступними продуктами, ще кілька - з масою банерів. Та ось раптом ваша героїня пригадала щодо цей сайт та за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! відкрила - прекрасний рецепт! Ця знахідка був настільки настільки детальним, що навіть юна ще дуже молода доця спромоглася мені стати справжнім підручним. Наприкінці наша команда створили неймовірний торт, який став справжнім хітом святкового столу. І ось вам результат усі мої тепер зацікавлені знайомі обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці я знайшла цей диво настільки чудовий варіант?"
Каталог
Для тих, котрі цікавиться кухнею, та не терпить неохайність під час роботи в кухонному просторі!
- PaulineBrork