Професійний ліхтар YEMAO

Everything that doesnt fit elsewhere goes here.
Post Reply
Jefferytib

Професійний ліхтар YEMAO

Post by Jefferytib »

Всім привіт

Хочу поділитися крутим відкриттям, бо замовив для себе професійний ліхтар YEMAO, який виявився набагато кращим, ніж думав. Раніше користувався різними брендами, але або ламались після кількох місяців. А от ліхтар YEMAO приємно здивував. Корпус металевий, міцний, не боїться падінь. Світло — потужне, яскраве, рівномірне. Особливо сподобалось, що YEMAO працює на акумуляторі великої ємності. Є Type-C роз’єм для швидкої зарядки. Для мене це плюс, бо часто беру ліхтар на риболовлю чи в походи. Якщо коротко — це професійний і водночас універсальний ліхтар. Має функцію SOS, стробоскоп і навіть магнітне кріплення. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо підключив до ноутбука чи павербанку, і все працює. Я купував через офіційний інтернет-магазин YEMAO, бо доставка швидка. До речі, бачив, що на деяких сайтах йде знижка, тому рекомендую перевірити, бо моделі швидко розкуповують.

Ще кілька переваг, які помітив сам: – світить навіть через туман і дощ; – не розряджається навіть після декількох днів використання; – можна закріпити на поясі або велосипеді. Загалом рекомендую — YEMAO ліхтар купити Україна — це ідеальне співвідношення ціна/якість. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо по якості не поступається відомим маркам. YEMAO ліхтар з акумулятором — це те, що реально працює. Я вже планую взяти ще один для друга. Тож кому треба ліхтар на всі випадки життя, рекомендую пошуковий ліхтар YEMAO. Перевірено на практиці — я задоволений на 100 %.

https://bailong-police.com.ua/product/taktychnyy-likhtar-yemao-ym-f303x-1600-lm/
Post Reply